Dierendonck is een trendsetter in de slagerswereld die de kwaliteit van vroeger combineert met de vakkundigheid van vandaag met een vleugje rock & roll. Ons familiebedrijf brengt vlees met een verhaal. Waar komt het vandaan? Hoe werd het gekweekt? Mijn waarden in dit verhaal zijn Ambacht, Terroir en Passie.

Dierendonck startte in 1942 als een slagerij te Sint-Idesbald. In 2001 nam ik de zaak over van mijn vader. Het familiebedrijf groeide de laatste jaren uit tot een begrip bij sterrenchefs en fijnproevers in België en het buitenland. In de Butchery in Veurne, versnijden slagers de karkassen. Het vlees wordt daar ook gerijpt, een deel gaat naar de afdeling charcuterie of worden omgevormd tot panklare producten. Onze klanten kunnen onze ambachtelijke producten kopen in één van onze winkels te Sint-Idesbald, Nieuwpoort, Kortrijk, Brussel en Ukkel. Of kunnen terecht in ons vleesrestaurant Carcasse als ze graag een culinaire uitstap doen.

“We are Dierendonck! We work hard, play hard, and share our passion for meat.”

Hendrik Dierendonck

PS: we zijn actief op verschillende locaties. Check nog eens vooraf of je solliciteert voor de juiste locatie.

Product foto
5 jobs
Niet de juiste vacature gevonden?
Staat de juiste vacature momenteel niet in het overzicht? Laat dan je CV en gegevens bij ons achter, zo kom je terecht in onze wervingsreserve. Van zodra er een vacature beschikbaar is die wel bij je past, nemen wij contact met je op.