Keukenhulp voor Carcasse te Sint-Idesbald
  • Jobtime voltijds
  • Regio West-Vlaanderen
Bedrijfsvoorstelling

Hendrik Dierendonck maakte zijn beroep tot zijn ultieme passie: hij is trotse kweker van West-Vlaams rood rund, meester van het afrijpingsproces, herontdekker van het Menapische varken en uitbater van restaurant Carcasse.

Carcasse is letterlijk een verlengstuk van slagerij Dierendonck in Sint-Idesbald en verre van een klassiek restaurant. De brute kracht van de beehouwer gaat hier perfect samen met de bijzondere verfijning van de geserveerde gerechten. Carcasse biedt een totaalbeleving die draait om vlees en groenten. Dineren aan één grote tafel, foodsharing met vrienden onder elkaar, dat is waar Carcasse om draait.

Om onze groei richting de toekomst te kunnen realiseren, zijn we op zoek naar een sous-chef voor Carcasse in Sint-Idesbald.

Functie

Als keukenhulp ondersteun je het keukenteam dagelijks bij de mise-en-place en de voorbereiding van de gerechten. Je helpt mee aan de dynamiek in de keuken en een vlotte samenwerking met de collega's.

Profiel

Wij zoeken iemand die elke dag opnieuw met gedrevenheid en passie voor zijn vak aan het werk gaat. Je positieve ingesteldheid maakt het makkelijk om nauw samen te werken met het bestaande team. Stiptheid en netheid zijn zeer belangrijk voor jou en je hebt een verzorgd voorkomen.

Competenties:

  • Je hebt bij voorkeur een eerste ervaring in keuken
  • Je kunt je vlot aanpassen aan de noden van de situatie
  • Je bent gemotiveerd en toont een grote inzet
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je straalt positiviteit uit
  • Je spreekt Nederlands

Opleiding en ervaring:

Enige ervaring is zeker een pluspunt, maar jij springt er vooral uit door je gedrevenheid, passie voor het vak en je dynamische karakter.

Aanbod

Als keukenhulp bij Carcasse mag je een leuke en uitdagende job verwachten. Je werkt dagelijks met zeer kwalitatieve producten.

Dierendonck is een groeiende en succesvolle onderneming die werkzekerheid kan bieden op lange termijn. Grijp je kans om mee te gaan in ons groeiverhaal. 

Je komt terecht in een jong en dynamisch team dat samen streeft naar het leveren van kwaliteit en een hoogwaardige service. Work hard, play hard!

Daartegenover staat een correcte verloning volgens kennis en ervaring, maar er is ook ruimte om te groeien en jezelf verder te ontplooien.

We bieden je een voltijdse job van onbepaalde duur.

Elien Bossant
HR Manager