(sous)chef voor Carcasse te Sint-Idesbald
  • Regio West-Vlaanderen
Bedrijfsvoorstelling

Hendrik Dierendonck maakte zijn beroep tot zijn ultieme passie: hij is trotse kweker van West-Vlaams rood rund, meester van het afrijpingsproces, herontdekker van het Menapische varken en uitbater van restaurant Carcasse.

Carcasse is letterlijk een verlengstuk van slagerij Dierendonck in Sint-Idesbald en verre van een klassiek restaurant. De brute kracht van de beehouwer gaat hier perfect samen met de bijzondere verfijning van de geserveerde gerechten. Carcasse biedt een totaalbeleving die draait om vlees en groenten. Dineren aan één grote tafel, foodsharing met vrienden onder elkaar, dat is waar Carcasse om draait.

Wij gaan op zoek naar versterking voor ons keukenteam in Carcasse. We gaan op zoek naar een gepassioneerde en ervaren chef of een ambitieuze souschef.

Functie

Als chef sta je dagelijks in voor de organisatie van de keuken en neem je leiding over het keukenteam. Je leidt de mis en place, de bereiding en presentatie van de gerechten. Jij zorgt voor een vlotte en efficiënte service met je team en staat in voor een goede communicatie met de collega’s van de bediening.

Daarnaast denk je actief mee bij het ontwikkelen en verder uitwerken van recepten, het testen en proeven van nieuwe gerechten en het vernieuwen van de menu.

Je hebt ervaring als chef in een gelijkaardige functie op gastronomisch niveau en weet van aanpakken. Je bent georganiseerd, ziet werk en wil groeien samen met ons team.

Ben je sous-chef en zeer ambitieus om door te groeien? Grijp de kans om jezelf verder te ontplooien bij ons!

Profiel

Elke dag opnieuw werk je met gedrevenheid en passie voor je vak. Je bent positief ingesteld en je enthousiasme werkt aanstekelijk. Je bent een teamspeler en hecht belang aan een goed draaiend team. Stiptheid en netheid zijn zeer belangrijk voor jou en je hebt een verzorgd voorkomen.

Competenties:

  • Je hebt kennis en ervaring in keuken als chef of sous-chef
  • Je kunt je vlot aanpassen aan de noden van de situatie
  • Je bent gemotiveerd en toont een grote inzet
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je straalt positiviteit uit
  • Je spreekt Nederlands

Opleiding en ervaring:

Je hebt minimum 5 jaar ervaring in een functie als chef of sous-chef op gastronomisch niveau.

Aanbod

Wij bieden je een zeer uitdagende functie als (sous)chef in onze sterrenzaak. Je krijgt de kans om mee te werken aan ons ambitieuze groeiverhaal en te werken met zeer kwalitatieve producten.

Je komt terecht in een jong en dynamisch team dat samen streeft naar het leveren van kwaliteit en een hoogwaardige service.

Daartegenover staat een correcte verloning aangevuld met extralegale voordelen, maar er is ook ruimte om jezelf verder te ontplooien.

We bieden je een voltijdse job van onbepaalde duur.