HRO - Kok traiteur voor productieomgeving - Dierendonck
Kok traiteur voor productieomgeving
  • Jobtime voltijds
  • Regio West-Vlaanderen
Bedrijfsvoorstelling

Heb je nood aan een nieuwe uitdaging als kok? Ben je ambitieus? Zoek je stabiliteit en structuur in dagwerk van maandag tot vrijdag?

Functie

Als kok-traiteur in onze Butchery sta je in voor de bereiding van een seizoensgebonden mix van gerechten, sauzen, soepen, enz. Je weet zorgvuldig het recept te volgen en elke dag opnieuw smaakvolle gerechten af te leveren. De omvang van onze productie zorgt voor veel variatie in het takenpakket.

Er is ook ruimte voor creatieve inbreng in kader van productontwikkeling zodat jouw kwaliteiten als kok volledig tot hun recht komen.

Je werkt nauw samen met het bestaande keukenteam en de verantwoordelijke. Door je collegiale ingesteldheid ben jij de ideale aanvulling in ons team, we helpen elkaar waar nodig.

Op termijn ben jij de perfecte back-up van onze ploegverantwoordelijke en kan jij probleemloos deze taken overnemen tijdens verlofperiodes.

Profiel
  • Je hebt een afgewerkte vakopleidig genoten en kan minstens 2 jaar ervaring voorleggen.
  • Je straalt positiviteit en enthousiasme uit
  • Je collegialiteit is een perfecte aanvulling voor ons hardwerkende team
  • Je kunt creatief gerechten uitwerken
  • Je weet van aanpakken
Aanbod

We bieden een uitdagende job met veel variatie en een grote verantwoordelijkheid. Je vervoegt het bestaande keukenteam en kan rekenen op hulp van collega’s.

Bij ons krijg je de kans om jezelf verder te ontplooien in een geëngageerd team. Teamgeest is zeer belangrijk, maar er is ook ruimte is voor creativiteit en groei.

Je komt terecht in een groeiende en succesvolle onderneming die werkzekerheid kan bieden op lange termijn.

We bieden een voltijdse tewerkstelling van onbepaalde duur, regime met dagwerk van maandag tot vrijdag.

Daartegenover staat een aantrekkelijke verloning, aangevuld met extralegale voordelen.

 

 

Elien Bossant
HR Manager