HRO - Zaalmedewerker voor Carcasse in SINT-IDESBALD - Dierendonck
Zaalmedewerker voor Carcasse in SINT-IDESBALD
  • Jobtime voltijds
  • Regio West-Vlaanderen
Bedrijfsvoorstelling

Ben jij een echte foodlover? Wil je graag werken met de meest kwalitatieve producten? Zoek jij een team met enthousiaste collega’s? Dan zal jij je bij ons helemaal thuis voelen!

Om ons ambitieus zaalteam van Carcasse te versterken zijn wij op zoek naar jou!

Functie

Als zaalmedewerker sta jij in voor een zorgvuldige mise en place van de zaal. Je verwelkomt klanten op een enthousiaste en galante manier en begeleidt ze naar hun tafel. Je adviseert hen bij het maken van hun keuzes en speelt in op hun wensen en verwachtingen. Je zorgt ook voor een perfecte bediening en een correcte afrekening.

Jij bezorgt onze klanten een onvergetelijke culinaire ervaring en laat hen vertrekken met een glimlach.

Profiel

Elke dag ga je aan het werk met gedrevenheid en passie voor je vak. Je hebt een positieve ingesteldheid en je enthousiasme werkt aanstekelijk. Je bent een echte teamspeler en hecht belang aan een goed draaiend team. Stiptheid en netheid zijn zeer belangrijk voor jou en je hebt een verzorgd voorkomen.

Competenties:

  • Je hebt kennis en ervaring in de zaal
  • Je kunt je vlot aanpassen aan de noden van de situatie
  • Je bent gemotiveerd en toont een grote inzet
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je straalt positiviteit uit en hebt een natuurlijke flair
  • Je spreekt Nederlands en frans

Opleiding en ervaring:

Je hebt bij voorkeur al ervaring in een vergelijkbare functie op gastronomisch niveau. Je motivatie en inzet zijn uiteraard ook heel doorslaggevend.

Aanbod

Wij bieden je een zeer toffe functie als zaalmedewerker in onze sterrenzaak. Je krijgt de kans om mee te werken aan ons ambitieuze groeiverhaal en te werken met zeer kwalitatieve producten.

Je komt terecht in een jong en dynamisch team dat samen streeft naar het leveren van kwaliteit en een hoogwaardige service.

Daartegenover staat een competitieve verloning, aangevuld met extralegale voordelen. Het gaat om een voltijdse job met een contract van onbepaalde duur. De groep Dierendonck is bovendien een groeiende en succesvolle onderneming die werkzekerheid kan bieden op lange termijn. 

 

Elien Bossant
HR Manager